×
Home Nieuws Livescore

Mike Trésor deelt onthullende video na mislukte Ajax-transfer

Mike Trésor deelt onthullende video na mislukte Ajax-transfer
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 10:16 uur

Na het mislopen van zijn transfer naar Ajax heeft Mike Trésor een opvallende video gedeeld op zijn sociale media. De Belgische voetballer stond op het punt om op huurbasis over te stappen naar de Johan Cruijff Arena, maar helaas kwamen Ajax en Burnley FC niet tot een akkoord. Trésor, die graag de stap naar de Nederlandse topclub had willen maken, liet zijn teleurstelling blijken in de video die hij deelde met zijn volgers.

In de video is te zien hoe Trésor met een bedrukt gezicht reageert op het nieuws van de mislukte transfer. De 21-jarige middenvelder had gehoopt om zijn carrière een boost te geven bij Ajax, maar door de onderhandelingen die spaak liepen, ziet hij deze kans aan zich voorbijgaan. Desondanks blijft Trésor vastberaden en gemotiveerd om zijn doelen na te streven, ondanks deze tegenslag.

De supporters van Ajax reageerden teleurgesteld op het nieuws van de niet-gerealiseerde transfer van Trésor. Velen hadden gehoopt de Belgische talentvolle speler in het rood-witte shirt te zien schitteren. Nu de deal niet doorgaat, zal Trésor zijn focus moeten verleggen naar zijn huidige club en zich blijven inzetten om zijn potentieel te benutten en zijn dromen waar te maken. De voetbalwereld kijkt gespannen toe hoe Trésor zich verder zal ontwikkelen na deze teleurstelling.