×
Home Nieuws Livescore

Boëtius droomt van Feyenoord-comeback na kankeroverwinning

Boëtius droomt van Feyenoord-comeback na kankeroverwinning
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 09:00 uur

Voormalig Feyenoord-speler Jean-Paul Boëtius heeft zijn hoop gevestigd op een terugkeer naar de Rotterdamse club in de toekomst. De Oranje-international, die momenteel zonder club zit, heeft een bewogen periode achter de rug nadat hij teelbalkanker en lymfeklierkanker heeft overwonnen. Boëtius kijkt met optimisme naar de toekomst en hoopt zijn voetbalcarrière nieuw leven in te blazen bij Feyenoord.

De 27-jarige aanvaller, die eerder al vier seizoenen voor Feyenoord speelde, heeft aangegeven dat de club nog altijd een speciale plek in zijn hart heeft. Na zijn herstel van de slopende ziektes, is Boëtius vastberaden om weer op het hoogste niveau te gaan spelen en zijn talent te laten zien op het veld. Zijn ervaring en vastberadenheid maken hem een waardevolle toevoeging voor elk team, en hij hoopt dat Feyenoord hem de kans zal geven om zijn comeback te maken.

Boëtius' strijd tegen kanker heeft hem sterker gemaakt en zijn vastberadenheid om zijn dromen na te jagen is ongebroken. De voormalige Feyenoord-speler is vastbesloten om zijn carrière voort te zetten en zijn passie voor voetbal te blijven volgen. Met zijn oog op een mogelijke terugkeer naar De Kuip, hoopt Boëtius op een nieuw hoofdstuk in zijn voetbalverhaal, waarin hij zijn talent en doorzettingsvermogen kan laten zien aan de fans en zijn club.