×
Home Nieuws Livescore

De Boer en Van Basten positief over Ajax-koers

De Boer en Van Basten positief over Ajax-koers
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 08:40 uur

Ajax heeft de aandacht getrokken van voormalig trainers Frank de Boer en Marco van Basten, die beiden voorzichtig enthousiast zijn over de huidige koers van de club onder leiding van Francesco Farioli. De twee voormalige coaches van de Amsterdammers hebben met plezier toegekeken hoe Ajax zich heeft gepresenteerd in de voorrondes van de Europa League tegen Jagiellonia Bialystok.

Frank de Boer, die zelf vier keer landskampioen werd met Ajax, en Marco van Basten, een voetballegende die ook als trainer bij de club heeft gewerkt, zijn onder de indruk van de prestaties van de huidige ploeg. De Boer en Van Basten zien potentie in de manier waarop Ajax zich ontwikkelt onder Farioli en zijn verheugd over de progressie die de club heeft geboekt.

De voormalige trainers zijn vooral te spreken over de speelstijl en het teamspel dat Ajax heeft laten zien in de Europese voorrondes. De Boer en Van Basten prijzen de vastberadenheid en het talent van de spelers, en geloven dat de club op de goede weg is om successen te behalen in zowel de nationale competitie als op internationaal niveau.

Met de steun van oud-trainers als De Boer en Van Basten, lijkt Ajax klaar te zijn voor een veelbelovend seizoen onder de leiding van Farioli. De club heeft laten zien dat ze in staat zijn om te concurreren met Europese tegenstanders en het vertrouwen van voormalige grootheden in het Nederlandse voetbal zal alleen maar bijdragen aan de motivatie en vastberadenheid van het team.