×
Home Nieuws Livescore

Ajax strikt Kamaldeen Sulemana als opvolger Bergwijn

Ajax strikt Kamaldeen Sulemana als opvolger Bergwijn
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 07:32 uur

Ajax verrast vriend en vijand door op het laatste moment Kamaldeen Sulemana aan te trekken als vervanger van Steven Bergwijn. De Amsterdamse club slaagde erin om vlak voor het verstrijken van de transferdeadline de benodigde documenten in te dienen om de 22-jarige Ghanees over te nemen van Southampton.

Met deze last-minute deal heeft Ajax een veelbelovend talent weten te strikken, dat bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden. Sulemana wordt gezien als een speler met veel potentieel en kan een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Erik ten Hag.

De transfer van Sulemana komt als een verrassing voor velen, aangezien er in de afgelopen weken weinig geruchten waren over een mogelijke overgang naar Ajax. De club heeft echter snel gehandeld en de deal op het nippertje weten rond te maken, waardoor Sulemana nu officieel deel uitmaakt van de selectie van de Amsterdammers.

Met de komst van Sulemana hoopt Ajax de aanvalslinie te versterken en de concurrentie in de Eredivisie verder aan te scherpen. De fans zijn dan ook benieuwd naar wat de Ghanees kan toevoegen aan het team en kijken reikhalzend uit naar zijn debuut in het rood-witte shirt van Ajax.