×
Home Nieuws Livescore

Jahanbakhsh mogelijk terug naar Feyenoord na Deadline Day

Jahanbakhsh mogelijk terug naar Feyenoord na Deadline Day
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 07:16 uur

Feyenoord heeft mogelijk een verrassende wending in petto in hun zoektocht naar versterking. Volgens ESPN-verslaggever Sinclair Bischop, die te gast was in De Voetbalkantine, is het niet uitgesloten dat Alireza Jahanbakhsh weer op de radar van de Rotterdammers staat. De club uit Rotterdam zag op Deadline Day meerdere potentiƫle versterkingen aan hun neus voorbijgaan, waardoor de interesse in de Iraanse international weer kan worden aangewakkerd.

Jahanbakhsh, die eerder uitkwam voor AZ en Brighton & Hove Albion, staat bekend om zijn aanvallende kwaliteiten en ervaring in de Eredivisie. Met zijn snelheid en techniek zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Feyenoord, dat op zoek is naar versterking op de flanken. De 28-jarige aanvaller heeft laten zien dat hij het niveau aankan in zowel Nederland als Engeland, wat hem een interessante optie maakt voor de Rotterdammers.

Hoewel er nog geen concrete gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Feyenoord en Jahanbakhsh, lijkt de mogelijkheid van een terugkeer naar de Eredivisie voor de Iraanse international steeds realistischer te worden. Met de transferdeadline in zicht zal de clubleiding van Feyenoord snel moeten handelen als ze Jahanbakhsh willen toevoegen aan hun selectie voor de rest van het seizoen. Volg de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer op de voet, want het belooft een spannende periode te worden voor zowel de club als de speler.