×
Home Nieuws Livescore

Ondřej Lingr verlaat Feyenoord na één seizoen voor Slavia.

Ondřej Lingr verlaat Feyenoord na één seizoen voor Slavia.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 01:32 uur

Feyenoord neemt afscheid van Ondřej Lingr na slechts één seizoen. De Tsjechische verdediger keert terug naar zijn voormalige club Slavia Praag, zo meldt 1908.nl. Lingr verruilde een jaar geleden Slavia Praag voor Feyenoord, maar zijn verblijf in Rotterdam blijkt van korte duur te zijn geweest.

De 25-jarige Lingr kwam afgelopen zomer naar Feyenoord in de hoop zijn carrière in Nederland een boost te geven. Echter, na een seizoen waarin hij wisselende prestaties leverde, heeft de Tsjech besloten om terug te keren naar zijn vertrouwde omgeving bij Slavia Praag.

Bij Feyenoord wist Lingr niet altijd een vaste basisplaats te veroveren en leek hij moeite te hebben om zich volledig aan te passen aan het Nederlandse voetbal. Desondanks bedankt de verdediger de club en de fans voor de steun die hij heeft ontvangen tijdens zijn verblijf in De Kuip.

Het vertrek van Lingr betekent dat Feyenoord op zoek moet naar een vervanger voor de Tsjechische verdediger. De club zal nu de transfermarkt op gaan om de selectie te versterken voor het komende seizoen. Het is nog niet bekend wie Lingr precies zal opvolgen, maar de Rotterdammers zullen ongetwijfeld snel schakelen om de nodige versterkingen binnen te halen.