×
Home Nieuws Livescore

Al-Nassr haalt Angelo Gabriel binnen, Chelsea verdient 23 miljoen.

Al-Nassr haalt Angelo Gabriel binnen, Chelsea verdient 23 miljoen.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 3 september 2024 00:56 uur

Al-Nassr heeft met trots aangekondigd dat ze Angelo Gabriel hebben overgenomen van Chelsea. De Braziliaanse speler maakt de overstap naar de club uit Saudi-Arabië, waar hij ongetwijfeld zijn talent verder zal kunnen ontwikkelen. De transfer heeft Chelsea maar liefst 23 miljoen euro opgeleverd, wat aantoont dat Gabriel hoog wordt ingeschat door zijn nieuwe werkgever.

Angelo Gabriel, een veelbelovende jongeling, heeft zijn tijd bij Chelsea afgesloten en kijkt nu uit naar een nieuw hoofdstuk in zijn carrière bij Al-Nassr. De club heeft via hun eigen kanalen de transfer aangekondigd, waardoor de fans alvast kunnen uitkijken naar de komst van de getalenteerde Braziliaan. Met zijn technische vaardigheden en snelheid kan Gabriel een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Al-Nassr.

Chelsea zal ongetwijfeld trots zijn op de ontwikkeling van Angelo Gabriel en de mooie som geld die de transfer heeft opgeleverd. De club heeft geïnvesteerd in de jonge speler en plukt nu de vruchten van zijn talent. Voor Al-Nassr betekent de komst van Gabriel een versterking van het team en een stap richting het behalen van hun sportieve doelen. De fans kunnen niet wachten om hun nieuwe aanwinst in actie te zien op het veld.