×
Home Nieuws Livescore

Ajax huurt Kamaldeen Sulemana met optie tot koop. 'Here we go'!

Ajax huurt Kamaldeen Sulemana met optie tot koop. 'Here we go'!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 23:48 uur

Ajax heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van Kamaldeen Sulemana. De transferexpert Fabrizio Romano heeft met zijn kenmerkende 'here we go' bevestigd dat de Ghanees de overstap maakt naar Amsterdam. De talentvolle aanvaller wordt gehuurd van Southampton, met een optie tot koop van twintig miljoen euro.

Met de komst van Sulemana hoopt Ajax zijn aanval te versterken en nog meer diepgang te creëren. De 19-jarige Ghanees staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, waardoor hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor het team van trainer Erik ten Hag. De club uit de Eredivisie heeft met deze transfer laten zien dat ze blijven investeren in jong talent en streven naar succes in zowel de nationale competitie als op Europees niveau.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld uitkijken naar de debuutwedstrijd van Sulemana en hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken in het rood-witte shirt. Met zijn potentie en kwaliteiten belooft de Ghanees een spannende toevoeging te worden aan het al indrukwekkende team van de Amsterdammers. De Eredivisie kan zich opmaken voor de komst van een nieuwe ster aan het Nederlandse voetbalfirmament.