×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord keurt Assane Diao medisch: transfer aanstaande

Feyenoord keurt Assane Diao medisch: transfer aanstaande
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 23:40 uur

Feyenoord staat op het punt om de aanvaller Assane Diao van Real Betis binnen te halen. Volgens bronnen van 1908.nl heeft de Rotterdamse club de Senegalese speler succesvol medisch gekeurd. De transfer van Diao naar Feyenoord lijkt daarmee steeds dichterbij te komen, zonder dat er nog obstakels op de weg lijken te liggen.

Assane Diao, die momenteel onder contract staat bij Real Betis, wordt gezien als een veelbelovend talent in het internationale voetbal. De aanvaller heeft indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, waardoor hij de aandacht heeft getrokken van verschillende clubs in Europa. Feyenoord lijkt nu de beste papieren te hebben om Diao aan hun selectie toe te voegen.

De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van Assane Diao naar De Kuip. Met zijn kwaliteiten kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Arne Slot. De clubleiding van Feyenoord zal nu naar verwachting de laatste details van de transfer afronden, zodat Diao zo snel mogelijk zijn opwachting kan maken in het shirt van de Rotterdamse club.

Al met al lijkt de transfer van Assane Diao naar Feyenoord in een stroomversnelling te zijn gekomen. De medische keuring is succesvol afgerond en de weg lijkt vrij voor de aanvaller om zijn carrière voort te zetten in Nederland. Feyenoord-fans kunnen reikhalzend uitkijken naar de officiële bevestiging van de transfer en hopen dat Diao snel zijn kunsten kan vertonen op het veld van De Kuip.