×
Home Nieuws Livescore

Vitesse haalt Griekse aanvaller Macheras binnen op Deadline Day.

Vitesse haalt Griekse aanvaller Macheras binnen op Deadline Day.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 23:32 uur

Vitesse heeft op het laatste moment voor het sluiten van de transfermarkt Theodosis Macheras weten te strikken. De Arnhemse club maakte dit nieuws bekend via hun officiële website. De Griekse aanvaller zal op huurbasis overkomen van AEK Athene en is daarmee de derde aanwinst die Vitesse heeft weten binnen te halen op 'Deadline Day'.

Met de komst van Macheras hoopt Vitesse hun aanvalslinie te versterken en meer diepte toe te voegen aan het team. De 23-jarige Griek wordt gezien als een veelbelovend talent en zal onder de vleugels van trainer Thomas Letsch de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie.

De transfer van Macheras komt als een welkome toevoeging voor Vitesse, die eerder op de dag al twee andere spelers wist te contracteren. De club heeft duidelijk laten zien dat ze vastberaden zijn om hun selectie te versterken en ambities waar te maken in het lopende seizoen. Met Macheras aan boord hopen de Arnhemmers hun doelen te verwezenlijken en een succesvolle campagne neer te zetten in zowel de nationale competitie als in Europa.