×
Home Nieuws Livescore

Ajax betaalt 21 miljoen voor Steven Bergwijn: Telegraaf.

Ajax betaalt 21 miljoen voor Steven Bergwijn: Telegraaf.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 23:24 uur

Ajax heeft een vaste som van 21 miljoen euro ontvangen voor de transfer van Steven Bergwijn, zo meldt De Telegraaf. De Amsterdamse club ontvangt dus niet de eerder gerapporteerde 25 miljoen euro, inclusief bonussen. Volgens de ochtendkrant werd het akkoord tussen Ajax en Al Ittihad bereikt op een opmerkelijk tijdstip, namelijk exact 22.37 uur.

De transfer van Bergwijn naar Al Ittihad markeert een belangrijke stap in de carrière van de Nederlandse aanvaller. Na een succesvolle periode bij PSV, waar hij zich ontwikkelde tot een van de meest gewilde spelers in de Eredivisie, maakt Bergwijn nu de overstap naar de Saoedische club. Ajax zal ongetwijfeld tevreden zijn met de financiële opbrengst van deze transfer, ondanks dat deze iets lager uitvalt dan aanvankelijk werd gemeld.

De supporters van Ajax zullen nu benieuwd zijn naar hoe de club het vertrek van Bergwijn zal opvangen. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid was Bergwijn een belangrijke schakel in het aanvalsspel van de Amsterdammers. Het is aan trainer Erik ten Hag om een passende oplossing te vinden en het team zo goed mogelijk voor te bereiden op de rest van het seizoen.