×
Home Nieuws Livescore

Danilo Pereira verruilt PSG voor Al Ittihad in Saudi.

Danilo Pereira verruilt PSG voor Al Ittihad in Saudi.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 23:16 uur

Voormalig Paris Saint-Germain middenvelder Danilo Pereira heeft besloten om een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen bij Al Ittihad. De Portugese international zal de Franse hoofdstad verlaten en naar Saudi-Arabië vertrekken voor een bedrag van vijf miljoen euro. Dit nieuws werd bevestigd door journalist Ben Jacobs, die meldde dat Pereira de overstap maakt naar de club uit het Midden-Oosten.

Na een periode bij PSG, waar hij zijn kwaliteiten als defensieve middenvelder heeft laten zien, kiest Danilo Pereira nu voor een avontuur bij Al Ittihad. De transfer naar de Saudi-Arabische club markeert een nieuwe uitdaging voor de 30-jarige speler, die zijn ervaring en leiderschap zal kunnen inzetten in de competitie aldaar.

Met zijn vertrek naar Al Ittihad hoopt Danilo Pereira zijn loopbaan verder te verrijken en zijn voetbaltalent in een nieuwe omgeving te tonen. De Portugese international kijkt uit naar de uitdagingen die hem te wachten staan in Saudi-Arabië en is vastbesloten om zijn nieuwe club naar succes te leiden.