×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord akkoord met Real Betis over Assane Diao.

Feyenoord akkoord met Real Betis over Assane Diao.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 23:00 uur

Feyenoord heeft met succes onderhandeld met Real Betis over de transfer van Assane Diao, zo meldt de betrouwbare bron 1908.nl. De Rotterdamse club heeft een akkoord bereikt met de Spaanse club over de overgang van de aanvaller. Naast de clubs zijn ook de persoonlijke voorwaarden van Diao overeengekomen, waardoor de transfer nu definitief lijkt te zijn.

Assane Diao, een veelbelovende aanvaller, zal naar alle waarschijnlijkheid binnenkort zijn opwachting maken in De Kuip. De supporters van Feyenoord kunnen zich verheugen op de komst van de talentvolle speler, die naar verwachting een versterking zal zijn voor het team. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan Diao een belangrijke rol gaan spelen in de aanvalslinie van de Rotterdammers.

De transfer van Assane Diao naar Feyenoord markeert een belangrijke stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen in een competitieve omgeving. De supporters van de club zullen ongetwijfeld uitkijken naar zijn debuut en hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken op het spel van Feyenoord. Met de overeenkomst tussen de clubs en de speler lijkt alles nu in gereedheid te zijn gebracht voor een succesvolle samenwerking.