×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn maakt XXL-transfer naar Al Ittihad!

Steven Bergwijn maakt XXL-transfer naar Al Ittihad!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 22:56 uur

Steven Bergwijn maakt een spraakmakende overstap op Deadline Day. De gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano bevestigt dat de aanvaller van Ajax een XXL-transfer maakt naar Al Ittihad. De transfermarkt staat op zijn kop nu Bergwijn op de valreep van club wisselt.

De overgang van Bergwijn naar Al Ittihad markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. De talentvolle aanvaller heeft indruk gemaakt bij Ajax en staat nu voor een spannende uitdaging in het buitenland. De fans van zowel Ajax als Al Ittihad zullen gespannen uitkijken naar zijn debuut in het nieuwe shirt.

Met deze transfer bewijst Bergwijn dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn loopbaan. Al Ittihad heeft een grote naam binnengehaald en de verwachtingen zijn hooggespannen. De druk zal toenemen, maar Bergwijn heeft bewezen over de kwaliteiten te beschikken om te schitteren op het hoogste niveau.

De supporters van Ajax zullen de vertrekkende Bergwijn missen, maar kijken ongetwijfeld met trots terug op zijn tijd bij de club. De Eredivisie verliest een sterspeler, maar krijgt er een boeiend hoofdstuk in de transfergeschiedenis voor terug. Steven Bergwijn, de nieuwe aanwinst van Al Ittihad, belooft spektakel en succes in het Midden-Oosten.