×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn naar Al Ittihad voor 9 miljoen!

Steven Bergwijn naar Al Ittihad voor 9 miljoen!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 22:48 uur

De Nederlandse voetballer Steven Bergwijn staat op het punt om een lucratieve transfer te maken naar Saudi-Arabië. Als alle formaliteiten op tijd worden afgerond, zal Bergwijn naar verluidt een netto jaarsalaris van maar liefst negen miljoen euro gaan verdienen. Dit opvallende nieuws werd gemeld door De Telegraaf, die zich baseerde op betrouwbare bronnen binnen Saudi-Arabië.

De club die Bergwijn graag wil verwelkomen is Al Ittihad, die momenteel alles op alles zet om de aanvaller van Ajax binnen te halen. De onderhandelingen en het papierwerk zijn in volle gang en de verwachting is dat de transfer spoedig afgerond zal worden. Voor Bergwijn zou deze overstap naar het Midden-Oosten niet alleen sportief, maar ook financieel gezien een enorme stap vooruit betekenen.

Met zijn talent en snelheid heeft Bergwijn zich de afgelopen jaren bewezen als een waardevolle speler voor zowel Ajax als het Nederlands elftal. Zijn mogelijke transfer naar Al Ittihad zou dan ook een opmerkelijke wending zijn in zijn carrière. De supporters van de Amsterdamse club zullen zijn vertrek ongetwijfeld betreuren, maar voor Bergwijn lonkt een nieuw avontuur en een vorstelijk salaris in Saudi-Arabië.