×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord wil Assane Diao huren van Real Betis

Feyenoord wil Assane Diao huren van Real Betis
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 22:40 uur

Feyenoord heeft interesse getoond in de Senegalese aanvaller Assane Diao, maar volgens bronnen bij ESPN is de Rotterdamse club momenteel alleen geïnteresseerd in het huren van de speler. Diao staat momenteel onder contract bij Real Betis, waar hij nog drie jaar aan vastzit. Dit betekent dat de Spaanse club een aanzienlijke transfersom verlangt voor de talentvolle aanvaller.

De 23-jarige Diao heeft de aandacht getrokken van Feyenoord vanwege zijn indrukwekkende prestaties bij Real Betis. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft hij laten zien een waardevolle aanwinst te kunnen zijn voor elke club. Feyenoord ziet in Diao een versterking voor de voorhoede en hoopt hem op huurbasis aan te kunnen trekken om zo de selectie te versterken voor het komende seizoen.

Real Betis lijkt echter niet van plan te zijn om Diao zomaar te laten gaan. De Spaanse club is vastbesloten om een aanzienlijke vergoeding te ontvangen voor de transfer van de Senegalees. Dit kan een struikelblok vormen voor Feyenoord, dat mogelijk zal moeten onderhandelen over de voorwaarden van de huurovereenkomst om tot een akkoord te komen.

Het is nog niet duidelijk hoe de situatie zich zal ontwikkelen, maar Feyenoord blijft vastberaden om Assane Diao aan de selectie toe te voegen. De club zal naar verwachting de komende dagen verdere gesprekken voeren met Real Betis om te kijken of er een overeenkomst kan worden bereikt. Fans van Feyenoord zullen met spanning afwachten of Diao daadwerkelijk de overstap zal maken naar De Kuip voor het nieuwe seizoen.