×
Home Nieuws Livescore

Ajax wil van Tahirovic af, maar Bosniër weigert

Ajax wil van Tahirovic af, maar Bosniër weigert
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 22:16 uur

Ajax heeft deze zomer geprobeerd om Benjamin Tahirovic van de hand te doen, maar de Bosnische speler heeft andere plannen. Ondanks de wens van de club om hem te laten vertrekken, lijkt Tahirovic vastbesloten om in Amsterdam te blijven. Volgens Tim van Duijn, een journalist van Voetbal International, heeft de verdediger financiële redenen om bij Ajax te willen blijven.

De 24-jarige Tahirovic heeft laten weten dat hij graag zijn carrière bij de Nederlandse club voortzet. Zijn sterke band met de stad en de club lijken doorslaggevend te zijn in zijn beslissing om niet in te stemmen met een vertrek. Ajax had gehoopt om Tahirovic deze zomer van de hand te doen om ruimte te maken voor nieuwe aanwinsten, maar de speler lijkt niet van plan te zijn om te vertrekken.

Hoewel er geen officiële verklaring is gegeven door de club of de speler zelf, suggereren bronnen binnen Ajax dat Tahirovic een belangrijke rol ziet weggelegd voor zichzelf in het team voor het komende seizoen. Zijn sterke prestaties en groei als speler hebben hem een gewaardeerde kracht gemaakt binnen de selectie van Ajax, wat zijn wens om te blijven versterkt.

Het is nog niet duidelijk hoe Ajax zal omgaan met de situatie rond Tahirovic, maar het lijkt erop dat de Bosnische verdediger vastbesloten is om zijn toekomst in Amsterdam voort te zetten. Met zijn talent en toewijding zou Tahirovic een waardevolle aanwinst kunnen blijken te zijn voor Ajax in het komende seizoen.