×
Home Nieuws Livescore

RKC Waalwijk haalt Silvester van der Water binnen.

RKC Waalwijk haalt Silvester van der Water binnen.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 21:48 uur

RKC Waalwijk heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van Silvester van der Water. De talentvolle buitenspeler maakt de overstap van Cambuur Leeuwarden naar de Waalwijkse club. Het nieuws werd bekendgemaakt door RKC zelf via hun officiƫle website. Van der Water zal de rest van het seizoen uitkomen voor RKC, waar hij wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team.

Met de komst van Silvester van der Water hoopt RKC Waalwijk meer aanvallende impulsen te kunnen geven. De buitenspeler staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, eigenschappen die goed van pas zullen komen in het team van trainer Joseph Oosting. De supporters van RKC kijken reikhalzend uit naar de eerste optredens van Van der Water in het geel-blauwe shirt.

Silvester van der Water zelf is ook verheugd met zijn transfer naar RKC Waalwijk. De 24-jarige speler ziet het als een mooie kans om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie en hoopt met zijn kwaliteiten een belangrijke rol te kunnen spelen bij zijn nieuwe club. De concurrentie in de selectie van RKC is stevig, maar Van der Water is vastberaden om zijn plek te veroveren en het team te helpen in de strijd om de doelstellingen voor dit seizoen.