×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart kritisch op Weghorst: 'Geen fan'.

Van der Vaart kritisch op Weghorst: 'Geen fan'.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 21:40 uur

Voormalig Nederlands international Rafael van der Vaart heeft zijn ongenoegen geuit over de recente transfer van Wout Weghorst naar Ajax. De voormalige speler van onder andere Real Madrid en Tottenham Hotspur, die 109 keer het Oranje shirt droeg, heeft kritiek geuit op het gedrag van de aanvaller. Van der Vaart, die bekend staat om zijn uitgesproken mening, liet weten dat hij geen fan is van Weghorst en zijn manier van spelen.

In een recent interview benadrukte Van der Vaart dat hij niet onder de indruk is van de keuze van Ajax om Weghorst aan te trekken. De voormalige middenvelder noemde het gedrag van de kersverse Ajacied 'onacceptabel' en benadrukte dat hij niet gelooft dat Weghorst de juiste mentaliteit heeft om bij een topclub als Ajax te spelen. Van der Vaart, die zelf bekend stond om zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld, vindt dat Weghorst nog veel te leren heeft als het gaat om het vertonen van professioneel gedrag.

De uitspraken van Van der Vaart hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de Nederlandse voetbalwereld. Weghorst, die onlangs de overstap maakte van VfL Wolfsburg naar Ajax, heeft nog niet gereageerd op de kritiek van de oud-international. Het is duidelijk dat de discussie rondom de aanwinst van Ajax nog niet ten einde is en dat de meningen over Weghorst verdeeld zijn. Het is afwachten hoe de spits zal reageren op de kritiek van Van der Vaart en hoe hij zich zal manifesteren bij zijn nieuwe club.