×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart teleurgesteld over Bergwijn's vertrek bij Ajax

Van der Vaart teleurgesteld over Bergwijn's vertrek bij Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 21:32 uur

Voormalig Ajax-ster Rafael van der Vaart heeft zijn teleurstelling geuit over het aanstaande vertrek van Steven Bergwijn bij de Amsterdamse club. Bergwijn lijkt op weg te zijn naar Al Ittihad, wat Van der Vaart betreurt. Tijdens een uitzending van het programma Rondo liet de voormalige middenvelder weten dat hij gehoopt had dat Bergwijn zijn talent bij Ajax verder zou ontwikkelen en daar succesvol zou zijn.

Van der Vaart, die zelf een succesvolle carrière bij Ajax heeft gehad, begrijpt de keuze van Bergwijn om elders zijn geluk te beproeven, maar betreurt het dat de jonge aanvaller niet langer in het rood-witte shirt zal spelen. De voormalige Oranje-international had graag gezien dat Bergwijn zijn potentieel bij Ajax had waargemaakt en daar belangrijk was geworden voor het team.

De transfer van Bergwijn naar Al Ittihad lijkt echter onvermijdelijk, en Van der Vaart zal de ontwikkelingen rondom de overgang met interesse volgen. De voormalige Ajacied hoopt dat Bergwijn succesvol zal zijn in zijn verdere carrière, waar die ook zal plaatsvinden, maar zal altijd een speciale plek voor hem hebben in zijn hart als voormalige clubgenoot en mede-Nederlander.