×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord bevestigt komst Zuid-Koreaanse sterspeler In-Beom Hwang

Feyenoord bevestigt komst Zuid-Koreaanse sterspeler In-Beom Hwang
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 20:24 uur

Feyenoord heeft met trots aangekondigd dat de Zuid-Koreaanse sterspeler In-Beom Hwang zich bij de club zal voegen. De zestigvoudig international heeft zijn handtekening gezet onder een lucratief contract dat hem tot medio 2028 aan De Kuip zal binden. Met deze langdurige verbintenis hoopt Feyenoord de kwaliteiten van Hwang optimaal te benutten en een belangrijke spil in het team te creëren.

De 25-jarige middenvelder wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft al indruk gemaakt met zijn spel op internationaal niveau. Zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht maken hem een waardevolle aanwinst voor Feyenoord, dat met zijn komst hoopt te bouwen aan een succesvolle toekomst. Hwang zelf kijkt ernaar uit om zijn kunsten te vertonen in de Eredivisie en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.

De supporters van Feyenoord kunnen zich verheugen op de komst van Hwang en zijn talenten bewonderen in het rood-witte shirt. Met zijn ervaring en drive zal hij ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het streven van de club naar succes. De verwachtingen zijn hooggespannen en de fans kunnen niet wachten om te zien wat Hwang allemaal in petto heeft voor Feyenoord en het Nederlandse voetbal in het algemeen.