×
Home Nieuws Livescore

Wesley Hoedt onthult reden achter transfer naar Al Shabab

Wesley Hoedt onthult reden achter transfer naar Al Shabab
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 20:16 uur

Verdediger Wesley Hoedt heeft onlangs in een interview met ESPN openheid gegeven over zijn beslissing om de overstap te maken naar Al Shabab. De Nederlandse mandekker benadrukte dat zijn transfer naar Saudi-Arabië niet louter draait om financiële redenen. Hoedt, die eerder uitkwam voor clubs als Lazio, Southampton en Antwerp, gaf aan dat er meer factoren meespeelden bij zijn keuze voor de club uit het Midden-Oosten.

Hoedt, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, legde uit dat de sportieve uitdaging en de ambitie van Al Shabab om successen te behalen een belangrijke rol speelden in zijn besluitvorming. De 27-jarige verdediger is vastbesloten om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen en ziet Al Shabab als de ideale plek om zich verder te ontwikkelen en te groeien als speler.

De transfer van Hoedt naar Al Shabab heeft de aandacht getrokken van voetbalfans en kenners wereldwijd. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn vastberadenheid om te slagen, wordt de Nederlandse verdediger gezien als een waardevolle aanwinst voor de club uit Saudi-Arabië. Hoedt kijkt ernaar uit om zijn nieuwe avontuur aan te gaan en is vastbesloten om een belangrijke rol te spelen in het succes van Al Shabab.