×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-directeur zoekt rechtsbuiten, Assane Diao aangesteld

Feyenoord-directeur zoekt rechtsbuiten, Assane Diao aangesteld
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 20:00 uur

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese staat voor een uitdagende taak nu hij op zoek is naar een nieuwe rechtsbuiten om toe te voegen aan de selectie van de Rotterdamse club. Met Andreas Skov Olsen die niet beschikbaar is vanwege zijn verbintenis met Club Brugge en Anders Dreyer die ook niet lijkt te komen, heeft Te Kloese zijn pijlen gericht op de achttienjarige Assane Diao. Volgens bronnen van 1908 zal Diao de vacature bij Feyenoord moeten invullen en de club voorzien van de nodige aanvallende impulsen.

Assane Diao, een jonge talentvolle speler, wordt gezien als een veelbelovende optie voor Feyenoord. Met zijn jeugdige leeftijd en potentieel kan hij een frisse wind laten waaien door het team en mogelijk een belangrijke rol spelen in de aanvalslinie van de club. De directeur van Feyenoord hoopt dat Diao snel kan worden toegevoegd aan de selectie, zodat hij zich kan aanpassen aan het team en zijn kwaliteiten kan laten zien op het veld.

Hoewel het niet de eerste keuze was van Te Kloese om Assane Diao aan te trekken als rechtsbuiten, gelooft hij dat de jonge speler de potentie heeft om te groeien en zich te ontwikkelen bij Feyenoord. Met de transfermarkt die steeds competitiever wordt en de concurrentie om talentvolle spelers toeneemt, is het belangrijk voor de club om snel te handelen en de juiste beslissingen te nemen om de selectie te versterken. De komst van Diao zou een nieuwe impuls kunnen geven aan Feyenoord en de fans hoop kunnen geven op een succesvol seizoen.