×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr.: Bergwijn voelt Ajax's geldhonger, transfer Saudi

Hans Kraay jr.: Bergwijn voelt Ajax's geldhonger, transfer Saudi
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 19:48 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Hans Kraay junior heeft onlangs zijn gedachten gedeeld over de situatie van Steven Bergwijn. Volgens Kraay lijkt het erop dat Bergwijn het gevoel heeft dat Ajax hem graag wil verkopen om winst te maken. De Oranje-international wordt in de laatste dagen van de transferperiode mogelijk overgeheveld naar Saudi-Arabiƫ, wat voor de voormalige profvoetballer Ali Boussaboun als een onverwachte wending komt.

Kraay junior, bekend om zijn scherpe analyses, suggereert dat Bergwijn mogelijk de druk voelt van de geruchten over een mogelijke transfer naar het Midden-Oosten. De aanvaller, die eerder voor PSV speelde voordat hij naar Tottenham Hotspur vertrok, lijkt volgens Kraay te beseffen dat Ajax hem graag zou willen verkopen om zo financieel te profiteren van zijn vertrek.

De mogelijke overgang van Bergwijn naar Saudi-Arabiƫ heeft echter Boussaboun, een voormalig profvoetballer en nu ook analist, verrast. De transfer naar een minder bekende competitie als de Saudische competitie zou een onverwachte keuze zijn voor Bergwijn, die eerder in verband werd gebracht met clubs in topcompetities in Europa. Het is afwachten hoe deze transfergeruchten zich verder zullen ontwikkelen en of Bergwijn daadwerkelijk de stap zal zetten naar het Midden-Oosten.