×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord moet tien miljoen betalen voor Anders Dreyer

Feyenoord moet tien miljoen betalen voor Anders Dreyer
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 19:16 uur

Feyenoord staat voor een flinke financiële uitdaging als het de Deense voetballer Anders Dreyer wil aantrekken van RSC Anderlecht. Het Laatste Nieuws meldt dat de Rotterdamse club minstens tien miljoen euro op tafel moet leggen om de transfer te realiseren. Volgens het Vlaamse medium heeft Anderlecht tot op heden nog geen officieel bod ontvangen vanuit Feyenoord.

Dreyer, die momenteel onder contract staat bij de Belgische club, heeft de aandacht getrokken van Feyenoord vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. De 24-jarige aanvaller wordt gezien als een veelbelovend talent en Feyenoord lijkt vastbesloten om hem naar De Kuip te halen. Echter, de vraagprijs die Anderlecht hanteert, vormt een obstakel voor de Rotterdamse club.

Hoewel er nog geen concrete onderhandelingen hebben plaatsgevonden tussen Feyenoord en Anderlecht, lijkt het erop dat de Nederlandse club serieus geïnteresseerd is in Dreyer. Het is afwachten of Feyenoord bereid is om aan de financiële eisen van Anderlecht te voldoen en of de Deense speler openstaat voor een overstap naar de Eredivisie. De komende periode zal duidelijkheid moeten brengen over de toekomst van Anders Dreyer en zijn mogelijke transfer naar Feyenoord.