×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz wil kortere transferperiode voor minder stress.

Peter Bosz wil kortere transferperiode voor minder stress.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 19:08 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft opnieuw zijn ongenoegen geuit over de huidige duur van de transferperiode in het voetbal. De ervaren coach heeft aangegeven dat hij nooit een prettige periode beleeft tijdens de transferwindow en pleit voor een verkorting van deze periode. Bosz is van mening dat de huidige markt te lang open is, waardoor er onnodige onrust en speculatie ontstaat rondom spelers en clubs.

De trainer van PSV hoopt dat er in de toekomst verandering zal komen in de duur van de transferperiode. Bosz benadrukt dat een kortere periode meer duidelijkheid en stabiliteit zou brengen voor zowel spelers als clubs. Hij gelooft dat een compactere transferwindow de focus weer op het voetbal zelf zou leggen en de rust binnen de clubs ten goede zou komen.

Bosz heeft aangegeven dat hij graag zou zien dat de internationale voetbalbonden en competities gezamenlijk kijken naar een mogelijke aanpassing van de transferperiode. De trainer van PSV is van mening dat een kortere periode niet alleen voordelen zou bieden voor de clubs, maar ook voor de spelers zelf. Hij hoopt dat zijn standpunt serieus wordt genomen en dat er in de toekomst stappen worden genomen om de transfermarkt te hervormen.