×
Home Nieuws Livescore

Al Ittihad twijfelt tussen Bergwijn en Galeno transfer

Al Ittihad twijfelt tussen Bergwijn en Galeno transfer
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 18:48 uur

De transfergeruchten rondom Steven Bergwijn naar Al Ittihad blijven de gemoederen bezighouden, maar volgens de bekende transferjournalist Fabrizio Romano is het nog geen uitgemaakte zaak. Romano onthult dat de Saudische club ook in gesprek is voor een mogelijke transfer van Galeno, waardoor slechts één van de twee aanvallers daadwerkelijk de overstap zal kunnen maken.

Al Ittihad, dat al geruime tijd in verband wordt gebracht met een interesse in Bergwijn, lijkt dus nog meerdere opties te overwegen voor hun aanvalslinie. De keuze tussen de Nederlandse international en de Braziliaanse Galeno zal naar verwachting niet eenvoudig zijn voor de clubleiding, gezien de kwaliteiten die beide spelers met zich meebrengen.

De transfermarkt blijft dus volop in beweging voor Al Ittihad, waarbij de komst van Bergwijn of Galeno een flinke impuls zou kunnen geven aan het aanvallende potentieel van de ploeg. Fans en volgers van de club zullen dan ook vol spanning afwachten welke beslissing uiteindelijk zal vallen en welke aanvaller de kleuren van Al Ittihad zal gaan versterken in het komende seizoen.