×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord strikt Lotomba als opvolger Geertruida naar RB Leipzig

Feyenoord strikt Lotomba als opvolger Geertruida naar RB Leipzig
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 18:40 uur

Feyenoord heeft vandaag snel gehandeld om het vertrek van Lutsharel Geertruida op te vangen. De Rotterdamse club heeft Jordan Lotomba aangetrokken als de vervanger van de naar RB Leipzig vertrokken verdediger. De transfer van Lotomba van OGC Nice naar Feyenoord werd op Deadline Day officieel bekendgemaakt door beide clubs.

Met het vertrek van Geertruida naar RB Leipzig moest Feyenoord snel schakelen om de verdediging te versterken. De komst van de 23-jarige Lotomba, die zowel als rechtsback als als vleugelverdediger kan spelen, biedt trainer Arne Slot een nieuwe optie in zijn team. Lotomba stond bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en defensieve kwaliteiten bij OGC Nice en wordt nu met hoge verwachtingen ontvangen in De Kuip.

De transfer van Lotomba naar Feyenoord markeert een belangrijke stap voor zowel de speler als de club. Met zijn ervaring in de Franse Ligue 1 en zijn potentieel om zich verder te ontwikkelen, wordt Lotomba gezien als een waardevolle aanwinst voor Feyenoord. De supporters van de club zullen ongetwijfeld uitkijken naar zijn debuut en hopen dat hij snel zijn stempel kan drukken in het team van Slot.