×
Home Nieuws Livescore

Ajax betaalt 25 miljoen voor Bergwijn en Sulemana

Ajax betaalt 25 miljoen voor Bergwijn en Sulemana
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 18:32 uur

Ajax heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door een akkoord te bereiken met Al Ittihad over de transfersom van Steven Bergwijn. Volgens Voetbal International zal de Amsterdamse club bijna 25 miljoen euro betalen voor de aanvaller. De deal is echter nog niet helemaal rond, aangezien Bergwijn eerst nog door de medische keuring moet komen voordat de transfer definitief is.

Naast de komst van Bergwijn staat er nog een interessante transfer op stapel voor Ajax. Zodra de deal met Al Ittihad is afgerond, zal Kamaldeen Sulemana de overstap maken naar Amsterdam. De jonge aanvaller wordt gezien als een veelbelovend talent en Ajax hoopt met zijn komst de aanvalslinie verder te versterken.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van Bergwijn en Sulemana. Met Bergwijn haalt de club een ervaren speler binnen die zijn kwaliteiten al heeft bewezen op het hoogste niveau, terwijl Sulemana wordt gezien als een speler met veel potentieel voor de toekomst. Ajax lijkt dus goed bezig te zijn op de transfermarkt en de fans kunnen uitkijken naar een spannend nieuw seizoen met deze versterkingen in de gelederen.