×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord haast zich voor Dreyer-deal voor deadline

Feyenoord haast zich voor Dreyer-deal voor deadline
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 18:16 uur

Feyenoord heeft nog tot vanavond 23.59 uur de tijd om zich te melden voor de Deense voetballer Anders Dreyer, zo meldt 1908.nl. De Rotterdamse club heeft haar zinnen gezet op Dreyer als potentiële nieuwe rechtsbuiten. Met de deadline snel naderend, staat Feyenoord onder druk om de transfer af te ronden en de concurrentie voor te zijn.

Anders Dreyer, momenteel spelend voor het Deense team, wordt gezien als een veelbelovend talent in het Europese voetbal. Zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid hebben de aandacht getrokken van verschillende topclubs, waaronder Feyenoord. De supporters van de club houden hun adem in terwijl ze wachten op nieuws over de mogelijke komst van Dreyer naar De Kuip.

De transfer van Anders Dreyer naar Feyenoord zou een belangrijke stap zijn in de versterking van het team voor het komende seizoen. Met zijn potentieel om de aanval te versterken en doelpunten te maken, zou Dreyer een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van trainer Arne Slot. De fans van Feyenoord hopen dan ook dat de club op tijd de benodigde stappen zal zetten om deze veelbelovende transfer te realiseren.