×
Home Nieuws Livescore

Giovanni Büttner volgt neef naar Vitesse van De Graafschap

Giovanni Büttner volgt neef naar Vitesse van De Graafschap
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 18:08 uur

Een nieuwe Büttner maakt zijn entree in het Arnhemse voetbal: Giovanni Büttner, de neef van voormalig Vitesse-speler Alexander Büttner, heeft de overstap gemaakt van De Graafschap naar Vitesse. De geruchten over deze transfer deden al een tijdje de ronde, maar nu is het officieel bevestigd door Vitesse zelf. Giovanni Büttner zal in de voetsporen treden van zijn bekende familielid en zijn talent laten zien op het veld van het GelreDome.

De Büttner-dynastie bij Vitesse lijkt steeds sterker te worden, met Giovanni als nieuwste aanwinst. De jonge verdediger heeft indruk gemaakt bij De Graafschap en krijgt nu de kans om zich te bewijzen op een hoger niveau. Met zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht belooft Giovanni Büttner een waardevolle toevoeging te zijn voor het team van Vitesse.

Vitesse is verheugd met de komst van Giovanni Büttner en ziet in hem een veelbelovend talent voor de toekomst. De club heeft hoge verwachtingen van de jonge verdediger en kijkt uit naar wat hij kan bijdragen aan het team. Met zijn ervaring in de Eredivisie en zijn familiebanden met Alexander Büttner, lijkt Giovanni Büttner klaar te zijn voor een succesvolle carrière bij Vitesse.