×
Home Nieuws Livescore

PSV juicht transfer Bergwijn naar Al-Ittihad toe mee

PSV juicht transfer Bergwijn naar Al-Ittihad toe mee
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 18:00 uur

PSV juicht de transfer van Steven Bergwijn naar Al-Ittihad toe, aangezien de Eindhovenaren bijna één miljoen euro zullen ontvangen van de 22 miljoen die Ajax naar verluidt zal ontvangen uit Saudi-Arabië. Dit nieuws werd gemeld door clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De transfer van Bergwijn, die eerder voor PSV speelde voordat hij naar Tottenham Hotspur vertrok, zorgt dus niet alleen voor vreugde bij Al-Ittihad en Ajax, maar ook voor een financiële opsteker voor PSV.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld blij zijn met het nieuws dat de club een deel van de transfervergoeding voor Bergwijn zal ontvangen. Het extra geld kan mogelijk worden geïnvesteerd in nieuwe spelers of andere verbeteringen binnen de club. De Eindhovenaren zullen nu met interesse de verdere ontwikkelingen rondom de transfer van Bergwijn volgen en hopen dat het hen nog meer voordelen zal opleveren.

De transfer van Bergwijn naar Al-Ittihad markeert een nieuwe fase in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn talent verder te ontwikkelen in een nieuwe competitie. Voor PSV betekent deze transfer niet alleen een financiële meevaller, maar ook een bevestiging van de kwaliteit van spelers die de club voortbrengt. Het is een moment van trots voor PSV om te zien dat een voormalige speler nu de overstap maakt naar een club in het buitenland en daar hopelijk succes zal behalen.