×
Home Nieuws Livescore

Ajax ziet Sulemana als opvolger Bergwijn, fans reageren

Ajax ziet Sulemana als opvolger Bergwijn, fans reageren
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 17:56 uur

Ajax heeft de gemoederen flink doen oplaaien op social media met het nieuws dat Kamaldeen Sulemana wordt gezien als de mogelijke opvolger van Steven Bergwijn. De geruchten over Bergwijn's vertrek uit Amsterdam worden steeds concreter, aangezien Al Ittihad serieus geïnteresseerd is in de aanvaller. De jonge Sulemana staat nu in de schijnwerpers als degene die Bergwijn zou moeten vervangen in de hoofdstad.

De supporters van Ajax zijn verdeeld over de mogelijke transfer van Sulemana als opvolger van Bergwijn. Sommigen zien in de Ghanese aanvaller een veelbelovend talent dat perfect zou passen in het spel van de Amsterdammers, terwijl anderen twijfels hebben over zijn ervaring en potentieel om direct in de voetsporen van Bergwijn te treden. De discussies op social media laaien hoog op en de meningen zijn verdeeld.

De druk op Sulemana om Bergwijn op te volgen bij Ajax zal hoog zijn, gezien de hoge verwachtingen die de fans hebben van de nieuwe aanwinst. Het is een uitdaging die de jonge speler zal moeten aangaan met vastberadenheid en talent om te slagen in het shirt van de Nederlandse topclub. De komende weken zullen cruciaal zijn in de ontwikkeling van Sulemana en de beslissingen die Ajax zal nemen met betrekking tot de toekomst van Bergwijn en de aanvalslinie van de club.