×
Home Nieuws Livescore

Osimhen op weg naar Galatasaray in huurdeal Napoli

Osimhen op weg naar Galatasaray in huurdeal Napoli
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 17:32 uur

De Nigeriaanse spits Victor Osimhen staat op het punt om een opmerkelijke overstap te maken van Napoli naar Galatasaray, de aankomende tegenstander van Ajax in de Europa League. Na intensieve onderhandelingen hebben de twee clubs een principeakkoord bereikt over een huurovereenkomst voor de talentvolle aanvaller. Vooraanstaand voetbaljournalist Fabrizio Romano heeft gemeld dat alleen nog de goedkeuring van Osimhen zelf ontbreekt om de deal definitief te maken.

Osimhen, die bekend staat om zijn snelheid, doelgerichtheid en technische vaardigheden, zou een waardevolle aanwinst zijn voor Galatasaray in hun jacht op succes in zowel de nationale competitie als in Europa. De 23-jarige spits heeft al indruk gemaakt in de Serie A met Napoli en lijkt nu klaar voor een nieuwe uitdaging in de Turkse Süper Lig.

De mogelijke komst van Osimhen naar Galatasaray zal ongetwijfeld de aandacht trekken van voetbalfans over de hele wereld, vooral gezien de rivaliteit tussen Galatasaray en Ajax in de Europa League. De supporters van beide clubs zullen reikhalzend uitkijken naar de officiële bevestiging van de transfer en naar de impact die Osimhen kan hebben op het verdere verloop van het seizoen.