×
Home Nieuws Livescore

Ajax overwoog Mike Trésor als vervanger Steven Bergwijn

Ajax overwoog Mike Trésor als vervanger Steven Bergwijn
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 17:24 uur

Ajax heeft in de zoektocht naar een vervanger voor de vertrekkende Steven Bergwijn ook gekeken naar Mike Trésor, zo meldt Voetbal International. De Amsterdamse club stond voor een lastige keuze, maar heeft uiteindelijk besloten om Kamaldeen Sulemana aan te trekken als nieuwe aanwinst.

Mike Trésor, die momenteel speelt voor Willem II, stond hoog op het verlanglijstje van Ajax als potentiële vervanger voor Bergwijn. De 21-jarige Belgische aanvaller heeft indruk gemaakt in de Eredivisie en werd gezien als een veelbelovende optie voor de Amsterdammers. Echter, na zorgvuldige overweging heeft Ajax besloten om toch voor de Ghanese aanvaller Sulemana te gaan.

Kamaldeen Sulemana, die momenteel uitkomt voor FC Nordsjaelland in Denemarken, wordt gezien als een groot talent en heeft de potentie om een belangrijke rol te spelen in het team van Ajax. De 19-jarige aanvaller heeft snelheid, techniek en scorend vermogen, waardoor hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor de ploeg van trainer Erik ten Hag.

Met de keuze voor Sulemana hoopt Ajax een waardige opvolger voor Bergwijn te hebben gevonden. De club uit Amsterdam zal de jonge Ghanees met open armen ontvangen en hem de kans bieden om zich verder te ontwikkelen en te schitteren in het rood-witte shirt van de club.