×
Home Nieuws Livescore

Diemers keert terug naar roots bij SC Cambuur

Diemers keert terug naar roots bij SC Cambuur
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 17:16 uur

Mark Diemers maakt een emotionele terugkeer naar SC Cambuur, de club waar zijn voetbalavontuur ooit begon. De 30-jarige middenvelder heeft een contract getekend dat hem tot medio 2026 aan de club uit Leeuwarden verbindt. Diemers, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en leiderschap op het veld, zal een belangrijke rol spelen in het team van trainer Henk de Jong.

Na jaren van ervaring opgedaan te hebben bij diverse clubs in binnen- en buitenland, is Diemers vastbesloten om zijn kennis en kunde in te zetten voor de club die hem zo nauw aan het hart ligt. Zijn terugkeer naar SC Cambuur wordt dan ook met veel enthousiasme ontvangen door zowel de fans als de clubleiding. De supporters kunnen niet wachten om hun lokale held weer in het geel-blauwe shirt te zien schitteren.

Met zijn ervaring en expertise zal Diemers een belangrijke toevoeging zijn aan het team van SC Cambuur, dat momenteel strijdt in de Eredivisie. Zijn terugkeer markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn liefde voor de club te laten zien op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal. De verwachtingen zijn hooggespannen en de fans kijken reikhalzend uit naar de eerste wedstrijd waarin Diemers weer het veld zal betreden voor SC Cambuur.