×
Home Nieuws Livescore

Ajax strikt Sulemana als opvolger Bergwijn, Romano onthult

Ajax strikt Sulemana als opvolger Bergwijn, Romano onthult
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 17:08 uur

Ajax heeft snel gehandeld om een vervanger te vinden voor Steven Bergwijn, en lijkt succesvol te zijn geweest. De club uit Amsterdam heeft namelijk mondeling overeenstemming bereikt met Southampton over de huurtransfer van Kamaldeen Sulemana. Dit opvallende nieuws werd naar buiten gebracht door niemand minder dan de bekende transferexpert Fabrizio Romano op Deadline Day.

De 19-jarige Kamaldeen Sulemana staat bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid. Ajax ziet in hem een veelbelovend talent dat perfect past in het aanvallende spel van de club. Met de overeenkomst tussen Ajax en Southampton lijkt een transfer van Sulemana naar de Eredivisie steeds dichterbij te komen.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van Sulemana. Met zijn talent en potentie zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van trainer Erik ten Hag. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de afronding van de transfer, maar voor nu kunnen de fans van Ajax alvast uitkijken naar de mogelijke komst van deze veelbelovende aanvaller.