×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn dichtbij transfer naar Al-Ittihad, akkoord nadert.

Steven Bergwijn dichtbij transfer naar Al-Ittihad, akkoord nadert.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 17:00 uur

Nederlandse voetballer Steven Bergwijn heeft zijn zinnen gezet op een mogelijke overstap naar Al-Ittihad. De Saudische topclub en Ajax lijken steeds dichter bij een akkoord te komen over de transfer van de talentvolle aanvaller. Dit nieuws werd naar buiten gebracht door Voetbal International.

Bergwijn, die momenteel onder contract staat bij de Nederlandse club PSV, heeft laten weten dat hij geïnteresseerd is in een avontuur bij Al-Ittihad. De Saudische club staat bekend om zijn ambitie en financiële mogelijkheden, wat de interesse van de 23-jarige speler heeft gewekt.

Ajax, de huidige werkgever van Bergwijn, lijkt bereid te zijn om mee te werken aan de transfer. De Amsterdamse club en Al-Ittihad bevinden zich in de laatste fase van onderhandelingen, waarbij de details van de overgang van Bergwijn worden besproken.

Als de deal doorgaat, zal Bergwijn de overstap maken naar de Saudi Professional League, waar hij zijn talent verder kan ontwikkelen en zich kan meten met sterke tegenstanders. De supporters van zowel Al-Ittihad als Ajax zullen met spanning uitkijken naar de afronding van deze mogelijke transfer.