×
Home Nieuws Livescore

Ajax sluit slimme huurdeal met Wolves over Carlos Forbs.

Ajax sluit slimme huurdeal met Wolves over Carlos Forbs.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 16:56 uur

Ajax heeft volgens sportjournalist Mike Verweij een slimme zet gedaan door een lucratieve huurdeal te sluiten met Wolverhampton Wanderers omtrent Carlos Forbs. De Portugese aanvaller zal dit seizoen op huurbasis uitkomen voor Wolves, met een interessante clausule in het contract. Indien Forbs tien keer in de basisopstelling staat, zal de Engelse club verplicht zijn om de aanvaller definitief over te nemen.

De overeenkomst tussen Ajax en Wolverhampton Wanderers biedt zowel sportieve als financiële voordelen voor beide partijen. Voor Ajax betekent dit dat zij een talentvolle speler kunnen laten rijpen in een competitieve omgeving, terwijl Wolves de kans krijgt om een potentieel waardevolle aanwinst aan hun selectie toe te voegen. Met Forbs in hun gelederen hopen de Engelsen hun aanval te versterken en meer doelpunten te kunnen scoren.

Voor Carlos Forbs zelf biedt deze huurdeal een uitgelezen kans om zich te bewijzen op het hoogste niveau. De jonge Portugees zal er alles aan doen om zijn kwaliteiten te tonen en een vaste waarde te worden in het team van Wolverhampton Wanderers. Met de druk van de clausule in zijn achterhoofd zal Forbs extra gemotiveerd zijn om zijn beste spel te laten zien en zo zijn toekomst bij de Engelse club veilig te stellen.