×
Home Nieuws Livescore

Ajax nadert akkoord met Al Ittihad voor Bergwijn

Ajax nadert akkoord met Al Ittihad voor Bergwijn
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 16:48 uur

Ajax staat op het punt om Steven Bergwijn te verkopen aan Al Ittihad, een Saudische voetbalclub. De Amsterdammers zijn naar verluidt dicht bij het bereiken van een akkoord over een transfersom van meer dan twintig miljoen euro. Dit zou een opmerkelijke transfer zijn voor Bergwijn, die momenteel bij Tottenham Hotspur speelt.

Al Ittihad, opgericht in 1927, is een van de meest succesvolle clubs in Saoedi-Arabië. Ze hebben een rijke geschiedenis en hebben verschillende nationale en internationale titels gewonnen. De club staat bekend om zijn gepassioneerde fanbase en heeft een indrukwekkend stadion waar de supporters hun team fanatiek ondersteunen.

Voor Bergwijn zou een overstap naar Al Ittihad een nieuwe uitdaging betekenen. De 24-jarige aanvaller heeft al ervaring op het hoogste niveau in Europa en zou nu de kans krijgen om zijn talenten in het Midden-Oosten te laten zien. Het is een interessante stap in zijn carrière en het zou hem de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen als voetballer.

Hoewel de transfer nog niet officieel is afgerond, lijkt het erop dat Bergwijn binnenkort zijn handtekening zal zetten bij Al Ittihad. Ajax en de Saudische club zijn naar verluidt in de laatste fase van de onderhandelingen en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de deal wordt beklonken. Het belooft een spannende nieuwe stap te worden voor zowel Bergwijn als Al Ittihad.