×
Home Nieuws Livescore

Al Ittihad toont interesse in Bergwijn, verdeelde reacties

Al Ittihad toont interesse in Bergwijn, verdeelde reacties
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 15:56 uur

Het gerucht dat Al Ittihad serieus geïnteresseerd is in Steven Bergwijn zorgt voor de nodige opschudding op social media. De mogelijke transfer van de Nederlandse aanvaller naar de Saoedische club heeft de gemoederen flink bezig gehouden onder voetbalfans. Vooral supporters van Ajax tonen zich bezorgd over een mogelijke last-minute vertrek van Bergwijn, die momenteel bij Tottenham Hotspur speelt.

De reacties op het nieuws over de interesse van Al Ittihad in Bergwijn zijn verdeeld. Terwijl sommige fans van Ajax teleurgesteld zijn bij het idee dat hun voormalige speler mogelijk naar het Midden-Oosten vertrekt, zijn er ook supporters die begrip tonen voor de situatie. Bergwijn, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en zou een aanwinst kunnen zijn voor Al Ittihad.

De transfergeruchten rond Bergwijn hebben de transfermarkt flink in beweging gebracht. De 24-jarige aanvaller wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie, maar een overstap naar de Saoedische competitie zou een verrassende wending zijn. Het is afwachten hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Al Ittihad daadwerkelijk concrete stappen zal zetten om Bergwijn binnen te halen. Voetbalfans wereldwijd houden gespannen de berichtgeving in de gaten om te zien hoe dit transferverhaal zich verder zal ontwikkelen.