×
Home Nieuws Livescore

Weghorst verkiest Ajax boven FC Twente, Ten Voorde boos

Weghorst verkiest Ajax boven FC Twente, Ten Voorde boos
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 15:16 uur

Wout Weghorst heeft de gemoederen flink bezig gehouden in de Nederlandse voetbalwereld door zijn opvallende flirt met FC Twente en uiteindelijke keuze voor een overstap naar Ajax. De 32-jarige spits, die eerder in verband werd gebracht met een terugkeer naar zijn oude club FC Twente, verraste velen toen hij besloot zijn zinnen te zetten op een transfer naar Amsterdam.

Deze opmerkelijke wending heeft geleid tot kritiek van Leon ten Voorde, een bekende verslaggever van TC Tubantia. Ten Voorde uitte zijn ongenoegen over de handelswijze van Weghorst en bekritiseerde de spits openlijk voor zijn keuze om Ajax boven FC Twente te verkiezen. De journalist liet weten dat hij het gedrag van Weghorst niet kon waarderen en dat hij teleurgesteld was in de gang van zaken.

Weghorst, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en fysieke spel, lijkt echter vastbesloten te zijn om zijn carrière voort te zetten bij de topclub uit Amsterdam. Met zijn ervaring en scoringsdrift hoopt de spits een belangrijke rol te kunnen spelen in het team van trainer Erik ten Hag. De komende periode zal moeten uitwijzen of Weghorst zijn keuze voor Ajax kan rechtvaardigen en of hij kan uitgroeien tot een waardevolle aanwinst voor de club.