×
Home Nieuws Livescore

Aimé Omgba op weg naar KAA Gent transfer

Aimé Omgba op weg naar KAA Gent transfer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 14:56 uur

Het lijkt erop dat de toekomst van Aimé Omgba bij NAC Breda onzeker is, aangezien de speler mogelijk op weg is naar KAA Gent. Volgens bronnen van Voetbal International zijn de gesprekken tussen de twee clubs in volle gang, wat zou kunnen resulteren in een lucratieve transfer voor de Bredase club. Met een mogelijke transfersom van anderhalf miljoen euro in het vooruitzicht, zou dit een welkome financiële impuls betekenen voor NAC.

Omgba, die eerder dit seizoen nog een belangrijke rol speelde in het team van NAC, lijkt nu dus op weg naar een nieuw avontuur in België. De middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn spel en heeft de interesse gewekt van KAA Gent, dat hem graag aan hun selectie zou toevoegen. Voor NAC zou het vertrek van Omgba een aderlating zijn, maar de club lijkt zich voor te bereiden op een mogelijke transfer.

Hoewel de deal nog niet definitief is, lijkt het er sterk op dat Omgba binnenkort de overstap zal maken naar KAA Gent. De onderhandelingen bevinden zich in een vergevorderd stadium en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de transfer officieel wordt afgerond. Voor NAC Breda zou dit betekenen dat zij niet alleen afscheid moeten nemen van een gewaardeerde speler, maar ook kunnen profiteren van een aanzienlijke financiële opbrengst.