×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord leent doelman Mikki van Sas uit aan Vitesse

Feyenoord leent doelman Mikki van Sas uit aan Vitesse
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 14:48 uur

Feyenoord neemt afscheid van doelman Mikki van Sas, die voorlopig zijn keepershandschoenen zal aantrekken bij Vitesse. De twintigjarige talentvolle doelman zal op huurbasis de overstap maken naar de Arnhemse club, zo meldt de fansite 1908.nl. Van Sas, die de jeugdopleiding van Feyenoord doorliep en daar indruk maakte met zijn talent en potentie, krijgt nu de kans om elders ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen.

De tijdelijke overstap van Van Sas naar Vitesse biedt hem de mogelijkheid om meer speeltijd op het hoogste niveau te krijgen. Bij Feyenoord was de doelman voornamelijk actief bij het beloftenelftal en kwam hij nog niet in aanmerking voor een vaste plek in het eerste elftal. Door bij Vitesse aan de slag te gaan, kan Van Sas zich meten met sterke tegenstanders in de Eredivisie en zo zijn kwaliteiten verder aanscherpen.

Vitesse, dat momenteel onder leiding staat van trainer Thomas Letsch, verwelkomt Van Sas met open armen. De club ziet potentie in de jonge doelman en hoopt dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team. Voor Feyenoord betekent het vertrek van Van Sas een kans voor andere talenten om zich te laten zien en door te stromen naar het eerste elftal. De Rotterdamse club zal de ontwikkelingen van Van Sas ongetwijfeld nauwlettend volgen en hoopt dat hij bij Vitesse belangrijke stappen zal zetten in zijn carrière.