×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Taylor verlaat Jong Oranje wegens blessure, Salah-Eddine vervangt.

Kenneth Taylor verlaat Jong Oranje wegens blessure, Salah-Eddine vervangt.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 14:40 uur

Ajax-middenvelder Kenneth Taylor heeft helaas moeten afzeggen voor de selectie van Jong Oranje vanwege lichte fysieke klachten. De talentvolle speler, die normaal gesproken een belangrijke rol speelt in het team, zal niet deel kunnen nemen aan de komende wedstrijden. Dit nieuws komt als een tegenvaller voor bondscoach Michael Reiziger, die nu op zoek moest naar een geschikte vervanger.

In reactie op de afmelding van Taylor heeft Reiziger besloten om Anass Salah-Eddine op te roepen als vervanger. Salah-Eddine, die eveneens bij Ajax speelt, krijgt hiermee de kans om zijn kwaliteiten te tonen op het internationale podium van Jong Oranje. De jonge verdediger zal zich nu snel moeten aanpassen aan het team en zich voorbereiden op de aankomende wedstrijden.

Voor Taylor is het een teleurstelling om niet te kunnen deelnemen aan de selectie van Jong Oranje, maar zijn gezondheid staat natuurlijk voorop. De middenvelder zal nu werken aan zijn herstel om zo snel mogelijk weer fit op het veld te kunnen staan. Ondertussen zal Salah-Eddine zich klaarmaken om zijn debuut te maken voor het nationale team en zijn kans grijpen om zich te bewijzen als een waardevolle toevoeging aan de selectie.