×
Home Nieuws Livescore

PSV versterkt defensie met Nagalo voor Champions League ambities

PSV versterkt defensie met Nagalo voor Champions League ambities
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 14:32 uur

PSV heeft met de komst van Adamo Nagalo de verdediging voor het aankomende seizoen versterkt. De Eindhovenaren hebben flink geschud aan de defensieve linie in vergelijking met het vorige seizoen. Trainer Peter Bosz werd tijdens een persconferentie gevraagd of hij denkt dat zijn vernieuwde verdediging in staat is om te schitteren in de Champions League.

Nagalo, de nieuwste aanwinst van PSV, wordt gezien als een belangrijke toevoeging aan het team. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt de clubleiding dat hij een solide basis kan vormen voor de verdediging. De supporters zijn dan ook benieuwd naar hoe de nieuwe defensie zal presteren in de aankomende competitie.

Trainer Bosz is optimistisch over de verdedigende versterkingen en gelooft dat zijn team klaar is om de uitdagingen van de Champions League aan te gaan. Hij benadrukt het belang van een solide verdediging in het behalen van succes op het hoogste Europese niveau. De fans van PSV kijken reikhalzend uit naar de prestaties van het vernieuwde team en hopen op een succesvol seizoen.