×
Home Nieuws Livescore

Michiel Kramer geschorst voor wangedrag in Eredivisie-duel

Michiel Kramer geschorst voor wangedrag in Eredivisie-duel
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 14:24 uur

Michiel Kramer zal een flinke prijs moeten betalen voor zijn ongepaste gedrag tijdens de recente Eredivisie-wedstrijd tussen RKC Waalwijk en AZ. De 35-jarige aanvaller is door de tuchtcommissie van de KNVB bestraft met een schorsing van vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Deze sanctie volgt op een incident dat plaatsvond tijdens de wedstrijd, waarbij Kramer over de schreef ging.

De ervaren spits zal dus gedwongen worden om toe te kijken vanaf de zijlijn terwijl zijn team het zonder hem moet stellen in de komende duels. De schorsing is een harde les voor Kramer, die nu geconfronteerd wordt met de consequenties van zijn acties op het veld. Het is een flinke tegenvaller voor RKC Waalwijk, dat nu een belangrijke schakel in de aanval moet missen.

De KNVB heeft met deze beslissing duidelijk laten zien dat wangedrag niet getolereerd wordt in het Nederlandse voetbal. Het is een signaal naar alle spelers dat er consequenties verbonden zijn aan onsportief gedrag en dat de integriteit van de sport te allen tijde gewaarborgd moet worden. Michiel Kramer zal nu de tijd moeten nemen om na te denken over zijn acties en hopelijk zal deze schorsing hem helpen om in de toekomst op een respectvolle manier deel te nemen aan de wedstrijden.