×
Home Nieuws Livescore

Kroes teleurgesteld in transferperiode Ajax, zelfkritisch in interviews

Kroes teleurgesteld in transferperiode Ajax, zelfkritisch in interviews
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 14:16 uur

Alex Kroes, de kersverse technisch directeur van Ajax, heeft in een interview met ESPN zijn teleurstelling geuit over zijn eerste transferperiode bij de club. Kroes gaf aan dat hij zich had voorgesteld dat er meer concrete interesse van andere clubs zou zijn in spelers van Ajax. De voormalige voetballer is ook openhartig geweest in gesprek met de NOS, waar hij zelfkritisch reflecteerde op zijn aanpak.

In zijn functie als technisch directeur is Kroes verantwoordelijk voor het samenstellen van de selectie en het onderhandelen over transfers. Hij had gehoopt dat zijn eerste transferperiode succesvoller zou verlopen en dat er meer clubs zouden zijn die daadwerkelijk interesse toonden in de spelers van Ajax. De tegenvallende reacties hebben Kroes doen realiseren dat het vak van technisch directeur uitdagender is dan hij had verwacht.

Desondanks blijft Alex Kroes vastberaden om zijn stempel te drukken op het beleid van Ajax en om de selectie te versterken waar nodig. Hij ziet de teleurstellingen als leermomenten en is vastbesloten om in de toekomst succesvollere transferperiodes te realiseren. Kroes benadrukt dat hij blijft streven naar het behalen van sportieve successen voor de club en zal blijven werken aan het versterken van de selectie om dit te bereiken.