×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord biedt recordbedrag voor Skov Olsen, Club Brugge weigert

Feyenoord biedt recordbedrag voor Skov Olsen, Club Brugge weigert
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 14:08 uur

Feyenoord heeft serieuze ambities getoond door een aanzienlijk bedrag te willen betalen voor de Deense voetballer Andreas Skov Olsen. De Rotterdamse club was vastbesloten om een nieuw recordbedrag neer te leggen voor de 24-jarige speler, maar helaas bleek dit niet voldoende om Club Brugge te overtuigen.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Club Brugge waren intens, waarbij Feyenoord bereid was diep in de buidel te tasten om Skov Olsen naar Nederland te halen. Met de Deen als gewilde aanwinst hoopte Feyenoord hun selectie te versterken en zo hun ambities in de competitie waar te maken. Echter, ondanks de vastberadenheid van Feyenoord, bleek het recordbedrag niet genoeg om Club Brugge te doen zwichten.

De teleurstelling bij Feyenoord is groot nu de deal met Skov Olsen niet doorgaat. De club zal nu moeten kijken naar alternatieve opties om hun team te versterken en hun doelen voor het seizoen te behalen. Het blijft afwachten welke stappen Feyenoord zal nemen in hun zoektocht naar versterking en hoe zij zich zullen positioneren in de competitie.