×
Home Nieuws Livescore

PSV strikt Burkinese verdediger Adamo Nagalo voor meerjarig contract.

PSV strikt Burkinese verdediger Adamo Nagalo voor meerjarig contract.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 13:16 uur

PSV heeft met de komst van Adamo Nagalo eindelijk de verdediger binnengehaald waar de club naar op zoek was. De Burkinese verdediger maakt de overstap van FC Nordsjaelland naar Eindhoven en heeft daar een meerjarig contract getekend. Nagalo wordt gezien als een veelbelovend talent en zal naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in de defensie van PSV.

De 22-jarige Nagalo heeft zich de afgelopen seizoenen bij FC Nordsjaelland laten zien als een solide en betrouwbare verdediger. Met zijn fysieke kracht, snelheid en tactisch inzicht past hij goed in het spelconcept van PSV. De clubleiding is dan ook verheugd met de komst van de Burkinese international en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan de selectie.

Trainer Roger Schmidt is enthousiast over de nieuwe aanwinst en ziet in Nagalo een speler met veel potentieel. De coach is ervan overtuigd dat de verdediger zich verder kan ontwikkelen bij PSV en een belangrijke rol kan gaan spelen in het team. Nagalo zelf kijkt ernaar uit om in de Eredivisie te gaan spelen en is vastberaden om zich te bewijzen in het shirt van de Eindhovense club.

Met de komst van Adamo Nagalo heeft PSV een belangrijke versterking voor de verdediging binnen gehaald. De club hoopt met de Burkinese talentvolle verdediger de concurrentie aan te kunnen gaan in zowel de Eredivisie als in Europa. De supporters van PSV kijken reikhalzend uit naar de eerste wedstrijden van Nagalo in het Philips Stadion en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het team.